Acasa / Retete culinare / Muschiulet de porc umplut cu oltenesti

Muschiulet de porc umplut cu oltenesti

Ingrediente Muschiulet de porc umplut cu oltenesti

1 muschiulet de porc -cca 400 gr, 3 carnati oltenesti,  sare si  piper dupa gust , 1 lingurita boia de ardei dulce, 3 linguri de ulei.

Preparare Muschiulet de porc umplut cu oltenesti

  1. Cu ajutorul unui cutit bine ascutit taiem cu grija muschiuletul in interior si introducem usor carnatii unul cate unul.
  2. Ruloul format se  unge cu amestecul format din : ulei, sare, piper si boia .  Se leaga cu ata  si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei.
  3. Se introduce in cuptorul incalzit la 180 C pentru 25-30 min.
  4. Cand este gata muschiuletul se scoate din tava pe un blat , se indeparteaza ata si se portioneaza.

Se poate servi rece ca aperitiv sau cald ca friptura.

Pofta Buna!

Muschiulet de porc umplut cu oltenesti, 4.8 out of 5 based on 8 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.8 (8 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress