Acasa / Retete culinare / Retete de muraturi si conserve (pagina 17)

Retete de muraturi si conserve

Castraveti murati

Ingrediente 2 kg castraveti, 300 gr sare, marar. Preparare Castravetii se spala si se pun intr-un borcan mare, se toarna peste ei saramura din apa si sare, deasupra se pune marar uscat. Se lasa la soare pana se mureaza. Servire Se servesc alaturi de diverse preparate din carne.

Citeste »

Compot de struguri albi

Ingrediente 1 kg de struguri, zahar. Preparare Se spala bine strugurii si se curata dupa ciorchine. Se pun in borcan astfel incat sa ramana gol 3 sferturi. Se adauga 3 linguri de zahar si restul apa pana se umple borcanul. Se capseaza si se fierbe in Baine-Marie 2o min. Servire ...

Citeste »

Muraturi de vara

Ingrediente 2 verze, 10 castraveti, 10 morcovi, 1 sfecla rosie, marar, sare, otet. Preparare Se introduc legumele spalate intr-un borcan, asortate se adauga mararul deasupra. Se toarna saramura realizata din sare, apa si otet dupa gust. Se lasa la soare cateva zile. Servire Se servesc la diverse fipturi si garnituri.

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress