Acasa / Retete culinare / Retete de muraturi si conserve (pagina 10)

Retete de muraturi si conserve

Rosii in bulion

Ingrediente rosii (6 buc intra intr-un borcan de 800 gr), sare, bulion, dupa preferinta zahar. Preparare Se folosesc rosii de dimensiune aproape egala, se trec 3-4 sec prin apa fiarta apoi se transfera intr-un vas cu apa rece pentru cateva sec. Se pun intr-o sita si se decojesc. In borcane ...

Citeste »

Compot de piersici

Ingrediente 1 kg piersici, zahar, zahar vanilat. Preparare Piersicile se spala bine apoi se trec cateva secunde prin apa fierbinte. Se curata de coaja apoi se pun in borcane sterilizate. Intr-un borcan putem pune cate 6-8 buc. Se adauga peste piersici : vanilie, 35 gr zahar si apa cat cuprinde, ...

Citeste »

Ardei in sos de rosii

Ingrediente 5 kg ardei gogosar, 1.5 kg bulion, 500 ml otet , 500 ml ulei, boabe de piper, foi de dafin, 500 gr zahar, 80 gr sare. Preparare Ardeii se spala , se taie pe jumatate si se indeparteaza cotoarele cu seminte. Ardeiul se taie fasii potrivite ca dimensiune, cca ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress