Mujdei

Ingrediente

1 capatana de usturoi, 40 ml ulei, sare, 50 ml apa (plata sau minerala)

Mod de preparare

  1. Usturoiul se curata, se spala, apoi se piseaza si se pune intr-un bol.
  2. Se adauga sare si amestecam cu o lingura de lemn , apoi treptat adaugam cateva picaturi de ulei.
  3. Amestecam pana obtinem o consistenta cremoasa.
  4. Se incorporeaza prin amestecare tot uleiul si apa.
  5. Se pune intr-un bol de sos si se serveste la preparate din peste, cartofi, fripturi, ciorba de burta si alte preparate in functie de preferinta.

Pofta Buna!

Mujdei, 5.0 out of 5 based on 5 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (5 voturi)

3 comentarii

  1. Nicolescu Elena

     Pentru cei care au probleme cu stomacul(asa ca mine),in loc de apa folosesc smantana sau iaurtprecizez ca nu mai pun nici ulei .astfel preparat,e delicios sinu mai sunt probleme de intoleranta stomacala

    VA:F [10.0.0_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Ec Florea Nita

    O pagina curata si frumoasa precum bucataria unei gspodine!Felicitari mamicilor,neveste si logodnice!

    VA:F [10.0.0_1159]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress