Acasa / Retete culinare / Maioneza de post

Maioneza de post

Ingrediente Maioneza de post

1/2 avocado copt, 1 lingurita mustar, zeama de la 1/2 lamaie, 3 linguri ulei, sare dupa gust.

Mod de preparare Maioneza de post

  1. Cu ajutorul unei lingurite se scoate pulpa de avocado apoi se marunteste cu ajutorul unei furculite.
  2. Intr-un blender se adauga : pulpa de avocado zdrobita , mustar,  ulei si zeama de lamaie (dupa  preferinta). Se mixeaza cateva minute pana obtinem o pasta fina si densa. Se adauga sare dupa gust .
  3. Sosul obtinut se serveste rece alaturi de cartofi aurii .

 

Pofta Buna!

Maioneza de post, 4.2 out of 5 based on 5 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.2 (5 voturi)

Vezi si alte retete delicioase

  • Sos de leurdaSos de leurda Ingrediente Sos de leurda 2 legaturi de leurda, 50 gr alune , 1 praf de sare , 3 linguri ulei. Mod de […]
  • Sos pentru pesteSos pentru peste Ingrediente Sos pentru peste 500 gr rosii in bulion , 50 ml ulei,  1 ceapa, 1 lingurita zahar, 5 catei […]
  • Sos de iaurt cu usturoiSos de iaurt cu usturoi Ingrediente Sos de iaurt cu usturoi 125 ml iaurt, 5 catei de usturoi,  20 ml ulei , sare si piper dupa […]
  • MujdeiMujdei Ingrediente 1 capatana de usturoi, 40 ml ulei, sare, 50 ml apa (plata sau minerala) Mod de […]
  • Sos de leusteanSos de leustean Ingredienteleustean, ulei de floarea soarelui, sarePreparareLeusteanul se trece prin mai multe ape pentru a […]
  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress