Acasa / Retete culinare / Macaroane cu sos de rosii si carne

Macaroane cu sos de rosii si carne

Ingrediente Macaroane cu sos de rosii si carne -3 portii

300 gr macaroane.

Sos – 250 gr carne tocata porc , 4 rosii (pulpa), 1 ceapa, piper, sare dupa gust, cimbru uscat, 50 ml ulei.

Pentru servit – cascaval razuit.

Mod de preparare Macaroane cu sos de rosii si carne

  1. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si adaugam carnea tocata.
  2. Amestecam des pana se prajeste bine apoi adaugam ceapa razuita , amestecam si lasam pe foc inca 3 -5 min.
  3. Adaugam pulpa de rosii, sare , piper  dupa gust , cimbru si se lasa sa fiarba la foc mic , pana scade sosul (cca 15 min).
  4. Fierbem macaroanele  conform instructiunilor de pe pachet, scurgem  apa si le asezam  pe farfurii.
  5. Adaugam sosul deasupra si razuim cascaval.

Pofta buna!

Macaroane cu sos de rosii si carne
Macaroane cu sos de rosii si carne, 3.5 out of 5 based on 6 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.5 (6 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress