Acasa / Retete culinare / Macaroane cu carne

Macaroane cu carne

Ingrediente- Macaroane cu carne

500 gr macaroane, 400 gr carne tocata de pui, 1 ceapa mare, 1 ardei rosu, 1 lingurita boia dulce, 1/4 lingurita piper negru macinat, 50 ml ulei, 100 ml apa fiarta, 100 gr cascaval, sare.

Mod de preparare

  1. Intr-o cratita se pun 3 l de apa si 1/2 lingurita de sare la fiert, cand aceasta clocoteste se adauga  macaroanele rupte in doua si se fierb  conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi le scurgem  bine.
  2. Ceapa se taie rondele, ardeiul se taie cubulete.
  3. Se incinge uleiul intr-o cratita  si se caleste ceapa si  ardeiul.
  4. Se adauga carnea de pui tocata si se lasa la prajit amestecand des, pana isi schimba culoarea.Se  adauga boia si piper.
  5. Se adauga  apa fiarta se pune capacul si se lasa la fiert la foc  mic  timp de 15-20  min. Se  verifica  in acest timp sa nu scada prea tare apa si sa se arda.
  6. Se adauga sare dupa gust .
  7. Macaroanele   se pun pe farfurii, se adauga sos si cascaval ras. Sunt un adevarat deliciu.

Se servesc calde.

Pofta Buna!

Macaroane cu carne, 4.2 out of 5 based on 13 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.2 (13 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress