Acasa / Retete culinare / Legume asortate la cuptor

Legume asortate la cuptor

Ingrediente – 4 portii
2 vinete, 4 buc ceapa, 4 rosii, 2 dovlecei, 4 catei de usturoi, 5 linguri ulei, sare , piper, patrunjel verde.

Mod de preparare

  1. Legumele se curata, le spalam si le taiem rondele.
  2. Intr-un bol amestecam  cateii de usturoi (zdrobiti) , uleiul , sare si  piper dupa gust.
  3. Rondele se trec prin compozitia cu usturoi si se pun alternativ intr-un vas  termorezistent.
  4. Adaugam 50 ml apa calduta si se pun la cuptor, la foc mic, cca 25 de min.

Se servesc alaturi de friptura sau ca fel principal.

Pofta Buna!

legume asoratate la cuptorlegume asortate la cuptor reteta
Legume asortate la cuptor, 3.7 out of 5 based on 21 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.7 (21 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress