Acasa / Retete culinare / Inghetata de cirese

Inghetata de cirese

Ingrediente Inghetata de cirese

400 ml smantana pentru frisca, 200 ml lapte condensat, 1 lingurita lichior de cirese, 200 gr cirese, 50 gr zahar.

Preparare Inghetata de cirese

  1. Ciresele se spala si  se curata de samburi.
  2. Se pun intr-un bol impreuna cu zaharul.
  3. Smantana se mixeaza pana obtinem  frisca . Se adauga laptele condensat , lichiorul si  mixam 1 min.
  4. Intr-o cutie alimentara se adauga un strat de compozitie , un strat de cirese, alternativ.
  5. Se introduce la rece pentru 5-6  ore, de preferat de seara pana dimineata.

Se serveste  ornata cu bucati de cirese proaspete si frisca.

Pofta Buna!

Inghetata de cirese , 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (4 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress