Acasa / Retete culinare / Inghetata de cirese

Inghetata de cirese

Ingrediente Inghetata de cirese

400 ml smantana pentru frisca, 200 ml lapte condensat, 1 lingurita lichior de cirese, 200 gr cirese, 50 gr zahar.

Preparare Inghetata de cirese

  1. Ciresele se spala si  se curata de samburi.
  2. Se pun intr-un bol impreuna cu zaharul.
  3. Smantana se mixeaza pana obtinem  frisca . Se adauga laptele condensat , lichiorul si  mixam 1 min.
  4. Intr-o cutie alimentara se adauga un strat de compozitie , un strat de cirese, alternativ.
  5. Se introduce la rece pentru 5-6  ore, de preferat de seara pana dimineata.

Se serveste  ornata cu bucati de cirese proaspete si frisca.

Pofta Buna!

Inghetata de cirese , 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (4 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Inghetata de visineInghetata de visine Ingrediente 300 ml apa, 200 gr zahar, 300 gr visine , zeama de la o lamaie Mod de preparare Intr-o […]
  • Inghetata de vanilieInghetata de vanilie Ingrediente 500 ml sodou de vanilie, 500 gr frisca batuta. Mod de preparare Se pregateste sodoul , […]
  • Inghetata de pepene galbenInghetata de pepene galben Ingrediente 1 cutie mascarpone, 400 ml frisca vegetala, 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, o […]
  • Inghetata cu iaurtInghetata cu iaurt Ingrediente Inghetata cu iaurt 300 ml smantana pentru frisca ,  100 ml iaurt de baut "La Colline" , 2 […]
  • Inghetata de mureInghetata de mure Ingrediente 500 ml frisca din smanatana , 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 300 gr mure , Decor: […]
  • Inghetata CaramelInghetata Caramel Ingrediente 4 galbenusuri, 350 gr frisca vegetala, 50 gr smantana dulce 32%  grasime, 300 ml lapte, 350 gr […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress