Acasa / Retete culinare / Hrean in otet

Hrean in otet

Ingrediente

2 radacini mari de hrean, 20 gr sare, 20 gr zahar, 200 ml otet 9 grade, 100 ml apa.

Mod de preparare

  1. Hreanul se  spala si se rade de coaja cu un cutit, pentru a inlatura urmele de mizerie, apoi se spala.
  2. Se rade pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu zaharul si sarea si se aseaza in borcanele.
  3. Separat se fierbe apa cu otetul iar cand a inceput sa dea in primul clocot se toarna peste hrean.
  4. Se serveste la ciorbe, rasol, salate.

Pofta buna!

Hrean in otet, 4.6 out of 5 based on 11 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.6 (11 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress