Acasa / Retete culinare / Retete de garnituri (pagina 3)

Retete de garnituri

Cartofi taranesti cu ceapa

Ingrediente 1 kg cartofi, 2  cepe mari si rosii , 2 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, patrunjel verde. Mod de preparare Cartofii se curata si se pun  la fiert taiati in bucati potrivite, la foc mic, intr-o oala cu capac. Separat, intr-o tigaie se  ...

Citeste »

Cartofi cu unt la cuptor

Ingrediente – Cartofi cu unt la cuptor 1 kg cartofi, 50 gr unt, sare, piper , patrunjel verde. Mod de preparare Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie  cubulete. Se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 10 minute. Se pun intr-un vas termorezistent, ...

Citeste »

Cartofi aurii

Ingrediente 8 -10 cartofi, 500ml ulei pentru prajit, sare, piper. Decor: cimbru proaspat Mod de preparare Cartofii se spala bine cu un burete aspru, pentu a indeparata toate impuritatile. Se taie fiecare cartof in 4 parti. Se pun cartofii la fiert cu 2 l  apa si sare si se fierb ...

Citeste »

Pilaf de orez cu morcovi

Ingrediente 300 gr orez, 700-800 ml supa de pui, 1 ceapa, 50 gr unt, 2 morcovi, sare, piper, oregano dupa gust. Preparare Intr-o cratita se pune untul la topit, se adauga ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare. Se amesteca usor, apoi adaugam orezul. Se mai lasa cateva minute ...

Citeste »

Cartofi la tigaie

Ingrediente 5 cartofi, 1 ceapa, 2 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar verde, 30 ml ulei, sare, piper , patrunjel verde. Preparare Cartofii se spala si se curata de coaja. Se taie in cuburi potrivite si se pun la fiert intr-un vas cu apa. Separat intr-o tigaie adaugam ceapa taiata ...

Citeste »

Pilaf cu legume

Ingrediente 400 gr orez, 2 morcovi, 2 ceape, 1 ardei, 1 telina, 1 pastranac, sare, piper, 100 ml ulei, 2 legaturi de marar. Preparare Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga legumele : ceapa taiata marunt, morcovul, ardeiul , telina si pastrancul taiate cubulete. Se calesc bine cateva ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress