Cartofi cu marar

Cartofi  cu unt si marar – garnitura perfecta pentru preparate pe baza de carne si peste.

Puteti face reteta si in varianta de post , inlocuim untul cu ulei si mai adaugam in plus cativa catei de usturoi.

Delicios, nu ?

Ingrediente

1 kg cartofi  rosii , 100 gr unt 82%,  sare si piper dupa gust , 1 legatura marar.




Mod de preparare

  1. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie  in cuburi potrivite (am folosit cartofi rosii deoarce  isi mentin forma dupa fierbere, comparativ cu cei albi).
  2. Se pun la fiert intr-o cratita cu apa si 1/2 lingurita sare.
  3. Intr-o tigaie topim untul apoi  adaugam cartofii ( fierti si scursi) , sare si piper dupa gust.
  4. Cu o paleta amestecam usor si ii intoarcem pe toate partile , cca 2-3 minute.
  5. Adaugam mararul taiat marunt si miscam tigaia cateva secunde.

Citeste si Reteta : Cartofi cu usturoi

Pofta Buna!

Cartofi cu marar, 4.0 out of 5 based on 4 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.0 (4 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress