Pomana Porcului

Ingrediente

1 kg carne porc (muschi, ceafa, pulpa), 2 verze murate, 200 gr tocanita de rosii , cimbru, sare, piper, 50 gr untura.

Preparare

Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste intr-o tigaie , in untura la foc mic. Pe parcursul prajirii se amesteca cu o lingura de lemn. Se adauga piper si sare. Cand carnea s-a prajit bine pe ambele parti se scoate cu ajutorul unei spumiere intr-un bol. Se adauga in tigaia in care am prajit carnea varza murata tocata marunt si lasam la calit cca 10 min. Se adauga tocanita de rosii, piper si 150 ml apa fierbinte.Se acopera tigaia cu un capac si lasam sa se inabuseasca cca 35-40 min, amestecand din cand in cand. Cand varza s-a fiert se adauga cimbru , se amesteca iar deasupra adaugam carnea prajita.

Servire

Se serveste cu ardei iute si smantana.
Pomana Porcului
Pomana Porcului, 4.8 out of 5 based on 12 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.8 (12 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Slanina fiartaSlanina fiarta Ingrediente slanina frageda fara sorici de pe burta care are un strat de tesut muscular, sare. Compozitia […]
  • CaltabosCaltabos Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de […]
  • Pulpa de porc impanata cu usturoiPulpa de porc impanata cu usturoi Ingrediente Pulpa de porc impanata cu usturoi 1,200-1,500 kg pulpa de porc, 10 catei usturoi, 1/2  […]
  • Carne de porc in unturaCarne de porc in untura Ingrediente carne de porc afumata: muschi , pulpa, coaste, untura. Preparare Carnea de porc sarata si […]
  • Vin fiertVin fiert Ingrediente Vin fiert 1 l vin rosu sec (de preferat vin de casa), 140 gr zahar, 4 cuisoare, 2 batoane […]
  • Bulgarasi de zapadaBulgarasi de zapada Ingrediente 1 pandispan din 3 oua, esenta de  rom, 1 ciocolata -100 gr, 1 lingura  cacao, 50 ml sirop, nuca […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress