Acasa / Retete culinare / Friptura de curcan la tava

Friptura de curcan la tava

Ingrediente Friptura de curcan la tava

1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, piper dupa gust, 200 ml vin alb , 6 linguri  ulei.




Mod de preparare Friptura de curcan la tava

  • Usturoiul se curata si se spala .
  • Carnea de curcan se impaneaza cu usturoi si se presara cu sare ,  piper dupa gust.
  • Intr-o tava se aseaza carnea , se presara cu ulei si se acopera cu o folie de aluminiu..
  • Se introduce in cuptorul incalzit la 200 C timp de 35 min.
  • Se adauga vinul si se introduce din nou la copt (inlaturam folia) si se lasa pana devine usor rumena

Se serveste alaturi de  garnitura si salata.
Pofta Buna!

Salvează

Friptura de curcan la tava, 4.7 out of 5 based on 10 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.7 (10 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Piept de curcan la tavaPiept de curcan la tava Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri […]
  • Cotlet de porc in sos de rosiiCotlet de porc in sos de rosii Ingrediente Cotlet de porc in sos de rosii 500 gr cotlet de porc (taiat felii), 50 ml ulei, 1 ceapa, 4 […]
  • Pulpe de pui cu ciuperci si legumePulpe de pui cu ciuperci si legume Ingrediente Pulpe de pui cu ciuperci si legume - 3 portii 3 pulpe intregi, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 […]
  • Cartofi cu branza de oaieCartofi cu branza de oaie Cartofii sunt legume indragie, usor de preparat si foarte versatile, putand fi combinati cu o multime de […]
  • Friptura de mielFriptura de miel O friptura suculenta, aromata si gustoasa este modul preferat de a incheia ziua in sanul familiei, dupa o zi […]
  • Pulpe de gasca cu ciuperciPulpe de gasca cu ciuperci Satioasa si gustoasa, cu un gust aparte, carne de gasca este o alternativa la carnea de pui sau curcan, care […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress