Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala / Frigarui de pui la gratar

Frigarui de pui la gratar

Delicioase si deloc complicate, frigaruile de pui pe gratar se numara printre cele mai iubite preparate in bucataria internationala. Pregatind acest fel de mancare asiguri o masa sanatoasa familiei tale si, in plus, fiindca pe langa carne pregatesti si legume coaptea, nu mai ai nevoie de o garnitura in plus.

Frigaruile de pui se pregatesc in mai putin de 20 de minute si sunt alegerea ideala pentru o iesire la gratar, in aer liber, sau pentru un pranz sanatos si lejer.

Ingrediente

300 gr piept de pui, 1  ceapa rosie, 1 ceapa alba, 1 dovlecel, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi zdrobiti, sare si piper dupa gust , 5 bete pt frigarui (le tinem in apa 20 min).





Mod de preparare

  1. Pieptul de pui il taiem in bucatele potrivite , il asezonam cu sare , piper si se pune la rece pentru 1 ora.
  2. Taiem ceapa , ardeiul si dovlecelul   de dimensiunea bucatilor de pui.
  3. Le condimentam cu sare , piper , usturoi si le amestecam.
  4. Acoperim  vasul cu o folie alimentara si il punem la rece pentru 30 min.
  5. Formam frigaruile  asezand alternativ bucati de pui si legume.
  6. Le asezam pe gratarul incins si le frigem pe ambele parti , cca 1-2 min pe fiecare parte.

Se servesc calde.

Pofta Buna!

Frigarui de pui la gratar, 3.7 out of 5 based on 3 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.7 (3 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress