Acasa / Retete culinare / Farfalle cu legume

Farfalle cu legume

Ingrediente

3 portii- 300 gr farfalle, 1 ceapa, 50 ml ulei de masline, 1 morcov, 1 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar galben, 3 rosii mari, sare, patrunjel verde, 1 praf de piper.

Preparare

Pastele se fierb in apa cu sare cca 10 min. Dupa fierbere se pun intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece. Separat intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga ceapa tocata marunt si lasam la calit cca 1 min amestecand continuu. Se adauga morcovul, ardeii tocati cubulete. Peste 5 minute adaugam si rosiile curatite de pielita si seminte taiate cubulete. Se lasa pe foc pana legumele sunt calite bine. Se adauga sare dupa gust, un praf de piper si pastele. Se amesteca usor, mai lasam cca 1 min tigaia pe foc. Se adauga verdeata tocata marunt.

Servire

Se servesc calde, dupa prefrinta cu sos de rosii.
Farfalle cu legume
Farfalle cu legume, 4.5 out of 5 based on 11 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.5 (11 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress