Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri (pagina 63)

Retete de dulciuri

Prajitura cu capsuni

Ingrediente Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 120 gr faina, 1 praf de copt, 10 ml ulei,1 praf de sare. Crema: 300 gr frisca vegetala, 300 gr capsuni, 100 gr zahar, 2 ml rom, 100 ml lapte, vanilie. Decor: capsuni si frisca Preparare Blatul se obtine dupa metoda generala a ...

Citeste »

Tort cu fructe

Ingrediente Blat: 6 oua, 150 gr zahar, 160 gr faina, 1 praf de copt, otet, sare. Crema: 1 praf de budinca, 20 gr zahar, 250 ml lapte, 300 gr frisca, vanilie. Sirop: de fructe Decor: Kiwi, capsuni, banane, jeleu., 200 gr frisca vegetala. Preparare Blatul se realizeaza dupa metoda generala. ...

Citeste »

Tarta cu fructe

Ingrediente Aluat de tarta: 2oua, 1 pachet margarina, 200 gr zahar, 1 praf de copt,faina cat cuprinde, un praf sare.(aluat fraged) 400 gr crema de vanilie, fructe proaspete(portocale, kiwi, cirese) Decor: jeleu transparent Preparare Zaharul se margarina se mixeaza, se adauga ouale, praful de copt, sarea si faina cat cuprinde, ...

Citeste »

Prajitura „Arici”

Ingrediente Blat: 4 oua, 150 gr zahar, 200 gr faina. Crema: 2 oua, 200 gr zahar, 250 gr margarina, 50 ml lapte, 20 gr cacao, vanilie Sirop de vanilie Decor: ciocolata, frisca, jeleu, alune maruntite Preparare Se obtine o compozitie de blat care se toarna in forme rotunde in tava, ...

Citeste »

Prajitura de post

Ingrediente 1 pachet foietaj, 300 gr budinca vanilie , 200 gr fructe, 100 gr jeleu. Preparare Foaia de foietaj se pune intr-o tava si se portioneaza. Se coce la foc rapid. Dupa ce s-a copt pe fiecare portie se adauga crema de vanilie, se decoreaza cu fructe si se toarna ...

Citeste »

Cornulete cu mere

Ingrediente 1 kg aluat stil frantuzesc. Umplutura: 5 mere, vanilie, 30 gr unt, 100 gr zahar, zahar farin. Preparare Merele se rad si se pun la calit in unt, se adauga zaharul si se lasa sa fiarba pana ce raman fara zeama. Se adauga vanilia si se lasa la rece. ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress