Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri (pagina 30)

Retete de dulciuri

Salam de biscuiti

Ingrediente 500-800 gr biscuiti, 100 gr rahat fructe, 50 gr nuca,100 gr ciocolata, 30 gr cacao, 250 gr unt, 100 gr zahar, rom. Preparare Biscuitii se sfarama se pun intr-un bol, se adauga peste ei rahatul taiat cubulete, nuca zdrobita, ciocolata rasa, rom. Separat se pune zaharul si 20 ml ...

Citeste »

Prajitura Caramel

Ingrediente Blat: 5 oua, 30 ml caramel, 150 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema:2 oua, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 250 gr unt sau margarina, rom, 100 ml caramel. Sirop:200 ml zahar, , rom, 400 ml apa. Glazura: 200 gr margarina, 30 gr cacao, 200 ...

Citeste »

Fursec cu ciocolata

Ingrediente 1 pachet de unt , 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, rom, 5 ml otet, 2 plicuri zahar vanilat, faina cat cuprinde. Decor: ciocolata cuvertura. Preparare Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, rom, praful de copt stins in ...

Citeste »

Prajitura cu lamaie

Ingrediente Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, 150 gr faina, 1 praf de sare. Crema: 600 ml lapte, 2 oua, 50 gr faina, 150 gr zahar, vanilie, 1 lamaie, 250 gr unt, 1 praf de sare. Decor: nuca de cocos Preparare Prepararea blatului: dupa separarea ...

Citeste »

Tort de ciocolata

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr ciocolata rasa, 30 gr cacao, 130 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Sirop:100 gr zahar, rom, 200 ml apa. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, 10 gr gelatina, 500 gr frisca, rom. Decor: ciocolata cuvertura, frisca Preparare Blat: albusurile se ...

Citeste »

Pere in sirop caramel

Ingrediente 3 pere ( cantitatea este dupa preferinta), 150 ml zahar , vanilie, 3 picaturi zeama de lamaie. Preparare Perele se spala, se curata de coaja. Intr-un vas punem zaharul la topit, cand s-a caramelizat il dam cateva secunde dupa foc, punem 200 ml apa fierbinte , si punem vasul ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress