Acasa / Retete culinare / Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca

Ingrediente Ciorba taraneasca

1 kg carne de porc cu os , 2 cartofi, 1 telina mica, 1 pastranac, 2 morcovi , 2 buc  ceapa, 1 ardei, 6 rosii proaspete, 1 legatura de patrunjel proaspat, sare si piper  dupa gust.




Mod de preparare Ciorba taraneasca

  1. Carnea de porc se portioneaza si se pune intr-o oala cu 3 l apa rece.
  2. Cand apa a inceput sa fiarba  si apare spuma se indeparteaza cu ajutorul unei spumiere .
  3. Cand carnea este aproape fiarta  se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina,  ardei  )   si se continua fierberea.
  4. Rosiile se introduc intr-un bol cu apa fierbinte, se scot imediat ,  se indeparteaza pielita si se introduc in ciorba impreuna cu cartofii taiati cubulete .
  5. Cand ciorba este gata se scoate carnea , se indeparteaza oasele, se taie cuburi si se adauga in ciorba.
  6. Se adauga patrunjelul taiat  marunt si sare, piper  dupa gust.

Este o ciorba  foarte gustoasa,  se  poate servi cu ardei iute si smantana.

Pofta Buna!

ciorba taraneasca
Ciorba taraneasca, 4.4 out of 5 based on 10 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (10 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress