Acasa / Retete culinare / Ciorba taraneasca de gaina

Ciorba taraneasca de gaina

Ingrediente Ciorba taraneasca de gaina

1 kg carne – gaina de casa,  1 morcov, 1 pastranac, 1 telina mica, 1 ardei gogosar rosu, 2 buc ceapa, 2 linguri mazare fiarta,  1 lingura ulei, 1 legatura de patrunjel ,  sare si piper dupa gust.




Mod de preparare Ciorba taraneasca de gaina

  • Legumele se spala si se curata. Morcovii, telina, pastarnacul,  ardeiul si ceapa le vom taia cubulete.
  • Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in 3-4 l apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza .
  • Intr-o cratita se calesc legumele cca 8 min.
  • Cand carnea s-a fiert  adaugam legumele calite si  lasam ciorba sa fiarba  acoperita , la foc mic, cca 15 min.
  • Cu 5  min inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga  mazarea fiarta.
  • Se adauga  patrunjel  tocat marunt,  sare si piper dupa gust.
  • Se serveste cu smantana.

    Pofta Buna!

    ciorba taraneasca de gaina
    Ciorba taraneasca de gaina, 3.6 out of 5 based on 11 ratings
    Voteaza:
    VN:F [10.0.0_1159]
    3.6 (11 voturi)

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Facebook

    Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress