Acasa / Retete culinare / Ciorba taraneasca de gaina

Ciorba taraneasca de gaina

Ingrediente Ciorba taraneasca de gaina

1 kg carne – gaina de casa,  1 morcov, 1 pastranac, 1 telina mica, 1 ardei gogosar rosu, 2 buc ceapa, 2 linguri mazare fiarta,  1 lingura ulei, 1 legatura de patrunjel ,  sare si piper dupa gust.

Mod de preparare Ciorba taraneasca de gaina

  1. Legumele se spala si se curata. Morcovii, telina, pastarnacul,  ardeiul si ceapa le vom taia cubulete.
  2. Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in 3-4 l apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza .
  3. Intr-o cratita se calesc legumele cca 8 min.
  4. Cand carnea s-a fiert  adaugam legumele calite si  lasam ciorba sa fiarba  acoperita , la foc mic, cca 15 min.
  5. Cu 5  min inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga  mazarea fiarta.
  6. Se adauga  patrunjel  tocat marunt,  sare si piper dupa gust.

Se serveste cu smantana.

Pofta Buna!

ciorba taraneasca de gaina
Ciorba taraneasca de gaina, 3.8 out of 5 based on 10 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.8 (10 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress