Acasa / Retete culinare / Ciorba de vitel cu legume

Ciorba de vitel cu legume

Ingrediente Ciorba de vitel cu legume

1 kg   carne de vitel (antricot), 2 morcovi, 1 telina mica, 1 ardei gogosar, 1 ceapa, 2 linguri mazare fiarta, 150 gr pasta de tomate,  1 legatura de patrunjel proaspat , sare si piper dupa gust.

Pentru servire: smantana, lamaie sau otet.

Mod de preparare Ciorba de vitel cu legume

  1. Legumele se spala si se curata. Morcovii, telina, ardeiul, ceapa  se taie cubulete.
  2. Carnea  se spala si se pune la fiert in 3-4 l apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza .
  3. Cand carnea s-a fiert  pe jumatate, adaugam legumele si  lasam sa fiarba, acoperita la foc mic.
  4. Carnea se scoate intr-un bol, se lasa cateva momente sa se racesca, se indeparteaza oasele si o taiem cuburi. Se introduce din nou in ciorba.
  5. Cu 10 min inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga pasta de tomate.
  6. Cand este gata se adauga patrunjel tocat marunt,  sare si piper dupa gust.

Pofta Buna!

ciorba de vitel
Ciorba de vitel cu legume, 4.6 out of 5 based on 9 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.6 (9 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress