Acasa / Retete culinare / Ciorba de vita

Ciorba de vita

Ingrediente Ciorba de vita

1 kg carne de vita (coasta), 2 morcovi, 1 telina mica, 1 ardei gogosar, 1 ceapa, 2 cartofi, 150 gr pasta de tomate,  1 legatura de patrunjel proaspat , sare si piper dupa gust.

Pentru servire: smantana, otet

Mod de preparare Ciorba de vita

  1. Legumele se spala si se curata. Morcovii, telina, ardeiul, ceapa, cartofii se taie cubulete.
  2. Carnea  se spala, se portioneaza si se pune la fiert in 3-4 l apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza .
  3. Cand carnea s-a fiert  pe jumatate, adaugam legumele, mai putin cartofii  si  si lasam sa fiarba, acoperita la foc mic.
  4. Carnea se scoate intr-un bol, se lasa cateva momente sa se racesca, se indeparteaza oasele si o taiem cuburi. Se introduce din nou in ciorba.
  5. Cu 10 min inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga pasta de tomate si cartofii taiati cubulete.
  6. Cand este gata se adauga patrunjel tocat marunt. Se adauga sare si piper dupa gust.

Pofta Buna!

ciorba de vita
Ciorba de vita, 4.4 out of 5 based on 5 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (5 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress