Acasa / Retete culinare / Chec aperitiv cu masline

Chec aperitiv cu masline

Carnea de pui, in special pieptul de pui, este una dintre cele mai indragite si consumate tipuri de carne de la noi. Se prepara usor si este foarte versatila, putand fi consumata atat calda, cat si rece, cu legume, salata, paste si multe altele. Atunci cand nu ai prea mult timp la dispozitie pentru gatit, pieptul de pui cu legume la cuptor este o solutie salvatoare.
Pieptul de pui cu legume se prepara usor, cu diverse legume: cartofi, morcovi, ceapa, ceapa verde si usturoi. Mancarea este gata in 20-30 de minute la cuptor si este foarte gustoasa si aromata. Se consuma ca atare sau cu o salata verde sau de legume.

Ingrediente  Chec aperitiv cu masline

200 gr  muschi de porc  taiat cuburi , 250 g cascaval ras, 4 oua crude, 100 gr masline fara sambure si taiate feliute, 1 legatura de patrunjel, 1 ardei gogosar de la otet taiat cubulete, 4 linguri ulei, 8 linguri faina, 1/2 pliculet praf de copt stins,  sare, piper dupa gust.




Mod de preparare Chec aperitiv cu masline

  1. Ouale se mixeaza cu sare, ulei , piper si praf de copt pana obtinem o compozitie omogena.
  2. Adaugam muschiul de porc, cascavalul, maslinele , ardeiul gogosar, patrunjelul  ,faina si amestecam.
  3. Compozitia formata se pune  intr-o tava de chec tapetata  cu hartie de copt.
  4. Coacem compozitia la 180°C pentru 40-45 de min.
  5. Se lasa sa se racesca complet apoi se feliaza.

Se serveste ca aperitiv.

Pofta Buna!

chec aperitiv  chec aperitiv2 chec aperitiv3chec aperitiv1
Chec aperitiv cu masline, 3.8 out of 5 based on 20 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.8 (20 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Budinca cu ciuperciBudinca cu ciuperci Ingrediente - Budinca cu ciuperci 300 gr ciuperci proaspete, 30 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de franzela, 100 […]
  • Rulada de cascaval cu somonRulada de cascaval cu somon Un aperitiv rapid si la indemana tuturor, rulada de cascaval cu somon se prepara extrem de rapid si este un […]
  • Crenvusti in aluatCrenvusti in aluat Ingrediente 200 gr foietaj crud, 6 crenvusti, 1 ou, sare. Preparare Aluatul foietaj se intinde pe […]
  • Pateu de casa din ficatei de puiPateu de casa din ficatei de pui Pateul de casa din ficatei de pui este o varianta potrivita pentru micul dejun, cu paine prajita sau lipie, […]
  • ChifteluteChiftelute Ingrediente 500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de franzela , 1 legatura de […]
  • Pastrama rapida de puiPastrama rapida de pui O alternative mult mai gustoasa si sanatoasa la mezelurile din comert, pastrama de pui este usor de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress