Acasa / Retete culinare / Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc la cuptor

Friptura frageda si marinata la cuptor. Ideala alaturi de o salata cu legume !

Ingrediente

800 gr ceafa de porc, sare si piper dupa gust, 4 fire cimbru proaspat, 5 catei de usturoi, 3 linguri ulei,  4 linguri bulion,

Mod de preparare

  1. Ceafa de porc se taie felii potrivite.
  2. Intr-un bol adaugam si amestecam  : cimbru taiat marunt , cateii de usturoi zdrobiti, bulionul , uleiul ,  sare si piper dupa gust. Ungem bucatile de carne pe toate partile si introducem la rece pentru minim 1 ora.
  3. Intr-o tava adaugam 2 linguri ulei + 100 ml apa si adaugam feliile de carne.
  4. Acoperim tava cu un capac sau folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 35-45 min (in acest timp intoarcem feliile de carne).
  5. Se inlatura capacul sau folia si mai lasam friptura la cuptor inca 10-15 min , pana se rumeneste usor.
  6. Se serveste calda alaturi de garnitura si salata.

Pofta Buna!

ceafa de porc la cuptor
ceafa de porc la cuptor 1
Ceafa de porc la cuptor, 4.3 out of 5 based on 10 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.3 (10 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress