Acasa / Retete culinare / Cartofi in sos de rosii

Cartofi in sos de rosii

Ingrediente Cartofi in sos de rosii

1 kg cartofi, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, 100 ml sos de rosii cu ardei, sare si piper dupa gust, marar proaspat.

Mod de preparare Cartofi in sos de rosii

  1. Cartofii se curata de coaja, se spala si ii taiem cuburi. Se pun la fiert  in apa cu 1 praf de sare. Sunt fierti cand furculita intra usor in ei. Se pastreaza in apa care au fiert pana pregatim sosul.
  2. Ceapa ceapa taiata julien  se pune la prajit in uleiul incins intr-o tigaie inalta.
  3. Cand ceapa este usor patrunsa se adauga sosul de rosii cu ardei, sare si piper dupa gust. Sosul se amesteca cca 5 min  si adaugam cartofii scursi. Se amesteca usor  si ii lasam cca 2-3 min in sos.
  4. Se adauga marar tocat marunt si se servesc.

Sunt deliciosi !

Pofta Buna!

Cartofi in sos de rosii, 4.4 out of 5 based on 17 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.4 (17 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress