Acasa / Retete culinare / Cartofi cu verdeata

Cartofi cu verdeata

Ingrediente Cartofi cu verdeata

1 kg cartofi  mici, 2 catei de usturoi, 1  legatura patrunjel, 1 lingurita zeama lamaie, sare si piper dupa gust, 2 linguri ulei.

Mod de preparare Cartofi cu verdeata

  1. Cartofii  se curata, se spala si se pun la fiert intregi, in apa cu sare.
  2. Intr-o tigaie calim cateii de usturoi pana devin aurii apoi se scot din tigaie.
  3. Cand uleiul s-a racit se adauga verdeata tocata marunt, zeama de lamaie , sare si piper dupa gust apoi amestecam.
  4. Cartofii se pun peste compozitia formata si amestecam usor.

Se servesc alaturi de friptura.

Pofta Buna!

cartofi cu verdeata
Cartofi cu verdeata, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (3 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress