Acasa / Retete culinare / Cartofi cu verdeata

Cartofi cu verdeata

Ingrediente Cartofi cu verdeata

1 kg cartofi  mici, 2 catei de usturoi, 1  legatura patrunjel, 1 lingurita zeama lamaie, sare si piper dupa gust, 2 linguri ulei.




Mod de preparare Cartofi cu verdeata

  • Cartofii  se curata, se spala si se pun la fiert intregi, in apa cu sare.
  • Intr-o tigaie calim cateii de usturoi pana devin aurii apoi se scot din tigaie.
  • Cand uleiul s-a racit se adauga verdeata tocata marunt, zeama de lamaie , sare si piper dupa gust apoi amestecam.
  • Cartofii se pun peste compozitia formata si amestecam usor.
  • Se servesc alaturi de friptura.

    Pofta Buna!

    cartofi cu verdeata
    Cartofi cu verdeata, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
    Voteaza:
    VN:F [10.0.0_1159]
    5.0 (3 voturi)

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Facebook

    Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress