Acasa / Retete culinare / Cartofi cu usturoi

Cartofi cu usturoi

Ingrediente Cartofi cu usturoi

5 cartofi, 1 ceapa,  30 ml ulei, 5 catei de usturoi, patrunjel verde , sare si piper dupa gust .




Mod de preparare Cartofi cu usturoi

  1. Cartofii se spala , se curata de coaja , se taie in  cuburi potrivite si se pun la fiert.
  2. Separat intr-o tigaie adaugam ceapa taiata fasii, sare si piper.
  3. Se lasa la calit cca 5-8 min la foc mic, pana capata o culoare usor aurie.
  4. Peste ceapa adaugam  cartofii fierti si scursi, amestecam usor si mai lasam pe foc cca 5 min, amestecan periodic.
  5. Se ia tigaia de pe foc , se adauga usturoiul pisat , potrivim de sare , piper  si adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Garnitura perfecta!

Pofta Buna!

Cartofi cu usturoi, 4.3 out of 5 based on 43 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.3 (43 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress