Acasa / Retete culinare / Carne de porc si carnati in untura

Carne de porc si carnati in untura

Ingrediente

Carne de porc fara os –  cruda si afumata , carnati afumati , untura sarata.




Mod de preparare

Carnea de porc se taie in bucati marisoare , carnatii ii taiem bucati potrivite.

Intr-un tuci pune  untura la incins , adaugam carnea si o prajim la foc mic cca 2 ore, amestecand periodic.

Carnea se scoate cu o spumiera si adaugam carnatii.

Se prajesc cca 30 minute apoi ii scoatem.

In vase smaltuite sau din ceramica  asezam carnea si carnatii apoi turnam untura.

Lasam sa se racesca complet apoi acoperim vasele.

Se serveste cu mamaliguta si ceapa rosie.

Pofta Buna!

carne-si-carnati-la-untura-garnita
Carne de porc si carnati in untura, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (2 voturi)
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress