Acasa / Retete culinare / Carnati de casa

Carnati de casa

Ingrediente Carnati de casa

5 kg carne de porc (ceafa, pulpa, muschi , slanina), 1 capatana de usturoi, 50 gr sare, 1 lingurita piper, 1 lingurita cimbru uscat, 1 lingurita boia de ardei dulce, intestine curate  (mate) pentru umplut.

Am folost carne de porc crescut la tara.

Mod de preparare Carnati de casa

  1. Se toaca carnea si slanina in bucati mici apoi se amesteca. Se trece prin masina de tocat carne , sita cu gauri mai mari si se pune intr-un vas mai mare.
  2. Se adauga usturoiul pisat, 30 ml apa , sare, piper, cimbru si boia de ardei dulce. Se amesteca bine apoi gustam pentru a potrivi de sare si condimente.
  3. Se umplu intestinele  lejer cu compozitie si la fiecare 15 cm se rasuceste, in functie de preferinta  .
  4. Carnatii se pun la rece, la zvantat pana a doua zi apoi se pun la fum.

Carnatii de casa sunt deliciosi alaturi de mamaliguta si mujdei .

Pofta Buna!

Carnati de casa, 4.9 out of 5 based on 7 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.9 (7 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress