Acasa / Retete culinare / Carnati afumati

Carnati afumati

Ingrediente Carnati afumati

Carnati de casa- Reteta aici

Mod de preparare

  1. Carnatii proaspeti dupa ce au fost umpluti se lasa  48 de ore la zvantat agatati pe o bara din lemn.
  2. Se pun la afumat cu lemn de fag. Se lasa la afumare cca 2-3 zile .
  3. Carnatii  afumati se pastreaza in incaperi racoroase, uscate si bine aerisite.
  4. Pentru servire se prajesc bine pe ambele parti.

Sunt deliciosi cu mamaliguta si mujdei   !!!

Pofta Buna !

Carnati afumati, 3.3 out of 5 based on 7 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.3 (7 voturi)

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciulama de ciuperciCiulama de ciuperci Ingrediente1 kg ciuperci, 50 gr unt, 30 gr faina, sare, piper. PreparareSe spala ciupercile si se taie in […]
  • Cozonac de casaCozonac de casa Ingrediente Aluat: 1 kg faina, 4 galbenusuri, 200 gr zahar, 60 gr drojdie, sare, 400 ml lapte, 200 gr […]
  • Iaurt de casa cu smantanaIaurt de casa cu smantana Ingrediente Iaurt de casa cu smantana 2 l lapte proaspat,  3 linguri smantana 18% Mod de preparare Iaurt […]
  • Carnati de casaCarnati de casa Ingrediente Carnati de casa 2 kg carne de porc cu gasime, 3 kg carne de vita (pulpa), 2 kg sunca, 5 […]
  • Boabe de Porumb FierteBoabe de Porumb Fierte Porumbul poate fi consumat si altfel decat fiert, cu sare. O modalitate inedita de a consuma ceca mai […]
  • Mamaliga cu ochiuri in cuibMamaliga cu ochiuri in cuib Mamaliga cu ochiuri in cuib este un preparat ideal pentru o cina usoara si savuroasa. Mamaliga cremoasa si […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress