Acasa / Retete culinare / Carnati afumati

Carnati afumati

Ingrediente Carnati afumati

Carnati de casa- Reteta aici

Mod de preparare

  1. Carnatii proaspeti dupa ce au fost umpluti se lasa  48 de ore la zvantat agatati pe o bara din lemn.
  2. Se pun la afumat cu lemn de fag. Se lasa la afumare cca 2-3 zile .
  3. Carnatii  afumati se pastreaza in incaperi racoroase, uscate si bine aerisite.
  4. Pentru servire se prajesc bine pe ambele parti.

Sunt deliciosi cu mamaliguta si mujdei   !!!

Pofta Buna !

Carnati afumati, 3.3 out of 5 based on 7 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.3 (7 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress