Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala (pagina 5)

Bucatarie internationala

Pizza cu dovlecei

Ingrediente Blat: 400 gr faina, 3 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura: cascaval, branza feta, 2 dovlecei,masline fara samburi, sare, sos de rosii, cimbru . Preparare Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie felii subtiri.Feliile se ...

Citeste »

Cascaval pane

Ingrediente 1 rotita de cascaval , faina, pesmet, sare , 2 oua, ulei pentru prajit, salata verde Preparare Rotita de cascaval se taie in doua apoi felii potrivite ca grosime. Intr-un bol spargem cele doua oua si le mixam impreuna cu sare. Intr-o tigaie punem ulei la incins, fiecare bucata ...

Citeste »

Pizza cu ciuperci

Ingrediente Aluat pizza: 500 gr faina, 1 cub drojdie -25 gr, 20 gr lapte praf, 10 gr zahar, sare. Umplutura: 300 gr ciuperci, 200 gr sunculita taranesca, sos de rosii, cimbru, sare, piper, 100 gr cascaval. Preparare Aluatul: Intr-un vas dizolvam drojdia in apa calduta, amestecam cu zahar, faina, laptele ...

Citeste »

Placinta cu ciuperci

Ingrediente 500 gr foi placinta, 300 gr ciuperci proaspete, 2 cepe, 1 legatura de patrunjel, sare, piper, 100 gr smantana minim 15 procente grasime , 70 gr ulei. Preparare Foile de placinta se impart in doua parti egale. Intr-o tigaie punem 20 ml ulei la incins, se adauga ciupercile spalate ...

Citeste »

Chifle gratinate

Ingrediente 4 chifle, cascaval, ciupeci, 4 oua, marar, sare, piper. Preparare La fiecare chifla se taie capacul, se inlatura din miez, si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un bol amestecam ciupercile cu marar verde tocat, sare si piper dupa gust. Cascavalul se rade. In fiecare chifla ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress