Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala (pagina 4)

Bucatarie internationala

Purcel de lapte la cuptor

Ingrediente 1 purcel de lapte intreg cu tot cu cap (3-4 kg) – 150 g untura – 6 catei de usturoi – 4 mere rosii – 2 gutui coapte bine – apa – vin alb – cimbru – sare si piper Preparare Purcelul, gata curatat de intestine, parlit si spalat, ...

Citeste »

Foie gras

Ingrediente 200 gr ficat de gasca,sare,piper,coniac Preparare Ficatul de gasca se taie in bucati potrivite se condimenteaza cu sare ,piper si se pune intr-o tigaie incinsa. (fara ulei). Se prajeste pe ambele parti la foc iute si se flambeaza cu cateva picaturi de coniac. Servire Se serveste cald cu paine ...

Citeste »

Paine de secara cu seminte

Ingrediente 500 gr faina de secara bio, seminte de floarea soarelui crude , 1 cub de drojdie, sare, 10 ml ulei masline, 150 ml apa calduta. Preparare Intr-un vas punem apa calduta , drojdia si amestecam cu o lingura de lemn pana se dizolva. Se adauga sare, uleiul de masline, ...

Citeste »

Pizza cu ton

Ingrediente Blat: 500 gr faina, 3 gr drojdie, 100 ml apa calduta , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura: cascaval, , , sare, cimbru, sos de rosii dulce, 1 conserva ton in ulei. Preparare Intr-un bol amestecam drojdia cu apa calduta, zahar, sare, ulei de masline. ...

Citeste »

Pizza cu vinete

Ingrediente Blat: 500 gr faina, 5 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, 5 gr cimbru uscat, sare. Pentru umplutura: cascaval, muschi file, 3 rosii, sare, 2 vinete. Preparare Vinetele se spala, se decojesc si se taie felii subtiri. Se pun intr-o tigaie ...

Citeste »

Paine cu lapte

Ingrediente 1 kg faina, 200 ml lapte, 1 cub de drojdie, sare, 10 gr zahar, 10 ml ulei masline. Preparare Intr-un vas punem laptele cald , adaugam drojdia dizolvata cu zahar. Se adauga sare, uleiul de masline apoi 300 gr faina. Se amesteca usor, apoi se adauga restul de faina. ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress