Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala (pagina 2)

Bucatarie internationala

Tiramisu cu capsuni

tiramisu cu capsuni

Ingrediente Tiramisu cu capsuni – 5 portii piscoturi sampanie  (5 buc), 125 gr mascarpone, 100 ml frisca lichida vegetala, 1 galbenusuri, 60 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 1/2  lingurita esenta rom, 300 gr capsuni . Sirop – sucul rezultat de la capsuni, 1 lingura zahar, 1 plic zahar vanilat, ...

Citeste »

Cheesecake

Reteta Cheesecake, cele mai gustoase retete de Cheesecake

Ingrediente Cheesecake Pentru blat : 150 gr biscuiti digestivi zdrobiti, 1 lingura zahar, 80 gr unt. Pentru crema de branza: 600 gr branza dulce , 150 gr zahar, 3 oua, coaja rasa de la 1 lamaie, 2 plicuri zahar vanilat. Decor: zahar pudra vanilat. Mod de preparare Cheesecake Tava rotunda ...

Citeste »

Pizza cu salam si ciuperci

pizza cu salam si ciuperci

Ingrediente Blat: 300 gr faina, 5  gr drojdie, 50 ml apa  calduta , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura:  cascaval , salam de vara , oregano, cimbru, sare,  sos de rosii, ciuperci din conserva sau proaspete, masline negre . Mod de preparare Intr-un bol amestecam drojdia ...

Citeste »

Pizza cu branza si rosii

pizza cu branza si rosii

Ingrediente Blat: 300 gr faina, 5  gr drojdie, 50 ml apa  calduta , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura:  mozzarella , branza Roquefort, oregano, sare,  sos de rosii, rosii cherry. Mod de preparare Intr-un bol amestecam drojdia cu apa calduta, zahar, sare, ulei de masline. Se ...

Citeste »

Pizza cu rosii

Ingrediente Blat: 400 gr faina, 3 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura: cascaval, mozarella, 1 ceapa, sare, cimbru, rosii. Preparare Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zahar, sare, ulei de masline. Se adauga faina si amestecam iar la ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress