Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala (pagina 10)

Bucatarie internationala

Pizza quattro formaggi

Ingrediente aluat,sos de rosii,mozzarella, cascaval emmenthal,branza gorgonzola si parmezan Preparare Se face aluatul si se pune la dospit ,dupa care se intinde o foaie si se pune pasta de rosii condimentata cu sare piper si oregano,se pune mozzarella si celelelte branzeturi.Se pune in tava si se baga in cuptorul incins ...

Citeste »

Pizza prosciuto e fungi

Ingrediente aluat,sunca,ciuperci,cascaval mozzarela,sos rosii,oregano Preparare Se face aluatul si se pune la dospit ,dupa care se intinde si se pune pasta de rosii condimentata cu sare piper si oregano,se pune un strat de cascaval,sunca, ciupercile si iar cascaval.Se pune in tava si se baga in cuptorul incins la o temp ...

Citeste »

Pizza taraneasca

Ingrediente Pentru aluat :faina 700gr, lapte 300ml ,ou 1 buc, un cub drojdie, sare ,100 ml ulei.Ciuperci conserva ardei,sunca,cabanos,rondele de ceapa, ,masline ,mozzarela ,sos de rosii,1 ou fiert Preparare Se prepara un aluat din cantitatile de mai sus care se lasa la dospit,dupa aceia se intinde in foaie(1/2cm) si se ...

Citeste »

Tocanita macelareasca

Ingrediente Compozitie pentru 10 portii:carne de vaca calitatea I-a-500g,carne de porc calitatea I-a-500g,untura[sau ulei]-500g piept de pui ,1,5 kg,supa de oase-500 ml,pasta tomate-100g,ceafa afumata-100g,patrunjel verde-50g,ceapa-500gardei 400 g,vin alb-100 ml,piper macinat-2g,usturoi-30g,un fir de cimbru,sare-30g. Preparare Carnea curatata de pielite si tendoane,se spala se taie in bucati si se sareaza.Ceapa,ardeiul,se curata si ...

Citeste »

Pui cu nuci

Ingrediente 300 gr piept de pui dezosat,1 albus de ou,2 linguri de malai,50 gr miez de nuca,1 lingura de ulei, 3 ciuperci,1 lingura ghimbir tocat,1 lingurita de sos de soia sare si piper Preparare Se pun intr-un castron albusul de ou si malaiul si se amesteca bine.Apoi se adauga pieptul ...

Citeste »

Crochete cascaval

Ingrediente pt 1 portie:100 gr cascaval,1 ou,1 lingura gris Preparare Cascavalul se da prin razatoare mica si se pune intr-un bol.Peste el se pune albusul de ou batut bine , galbenusul si gris.Se amesteca bine si se modeleaza bilute.Se pun la prajit in ulei incins. Servire se servesc calde

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress