Carpacio de vita

Ingrediente

Rucola, 100gr muschi de vita,parmezan 100gr,ulei masline 20ml sare si piper dupa gust

Preparare

Muschiul de vita se condimenteaza foarte bine cu sare piper si se unge cu ulei de masline apoi se infoliaza si se tine la congelat minim 2 zile.Dupa 2 zile se poate servi.Se spala rucola si se pune in mijlocul farfuriei iar in jurul ei se pune muschiul de vita feliat foarte subtire.pe fiecare felie de muschi de vita se pune putin parmezan feliat .Peste rucola Se pune parmezan taiat fasii lungi.

Sugestii

muschiul de vita trebuie feliat cand e inghetat!!!!!!

Sugestii

muschiul de vita trebuie feliat cand e inghetat!!!!!!
Carpacio de vita
Carpacio de vita, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (1 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Cartofi noi cu cascavalCartofi noi cu cascaval Ingrediente1 kg cartofi noi (cat mai mici), 200 gr cascaval, 50 ml ulei, sare, verdeata.PreparareCartofii se […]
  • Pui cu dovlecei si ardeiPui cu dovlecei si ardei Ingredientepipet de pui 200gr,1 dovlecel mic,1 ardei,ulei,sare piper cimbruPrepararePieptul de pui se taie […]
  • Piept de pui cu legume la gratarPiept de pui cu legume la gratar Ingredientepiept de pui 200gr,vinete 2 felii,dovlecei 2 felii,1/2 ardei,1/2rosii,2 ciuperci,1/2 cartof ,sare […]
  • Cartofi frantuzestiCartofi frantuzesti Ingrediente6 cartofi,7 oua.250 gr smantana.3 linguri cascaval ras,200 gr carnat afumat,o ceasca branza […]
  • Pateu de casa din ficatei de puiPateu de casa din ficatei de pui Pateul de casa din ficatei de pui este o varianta potrivita pentru micul dejun, cu paine prajita sau lipie, […]
  • Piept de pui cu salata verdePiept de pui cu salata verde Ingrediente4 portii:1 salata verde,500gr rosii mici,500 gr piept de pui,1 lingura faina,2 cateii de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress