Acasa / Retete culinare / Aripioare de pui cu mujdei de usturoi

Aripioare de pui cu mujdei de usturoi

Ingrediente

1 kg aripioare de pui, sare, piper, usturoi, patrunjel verde.

Preparare

Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala si se portioneaza. Se pun intr-un bol unde se condimenteaza si se adauga sare. Separat se incinge gratarul, se unge cu o bucatica de sunca si se pun aripioarele la fript. Se frig pe ambele parti cat mai uniform. Cand sunt gata se pun intr-un bol, adaugam peste mujdei  si patrunjel tocat marunt. Se amesteca usor cu ajutorul unui cleste.

Servire

Se servesc calde.
Aripioare de pui cu mujdei de usturoiAripioare de pui cu mujdei de usturoi
Aripioare de pui cu mujdei de usturoi, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress