Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive (pagina 4)

Retete de aperitive

Chiftelute cu carne

Ingrediente Chiftelute cu carne 500 gr carne tocata ( spata de porc) , 2 oua, 2 felii de franzela , 1 legatura de patrunjel , 1 ceapa , sare si piper dupa gust, 100 gr faina,  ulei pentru prajit. Preparare Chiftelute cu carne Carnea tocata se amesteca cu  franzela inmuiata ...

Citeste »

Saratele cu chimen

Ingrediente Saratele cu chimen 550 gr faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 100 gr unt, 20 gr faina , sare si piper dupa gust. Decor: chimen Mod de preparare Saratele cu chimen Drojdia se dizolva ...

Citeste »

Pogacele cu jumari

Ingrediente Pogacele cu jumari 550 gr  faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 150 gr jumari de porc macinate, sare si piper dupa gust. Decor: chimen Mod de preparare Pogacele cu jumari Drojdia se dizolva in ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress