Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive (pagina 20)

Retete de aperitive

Castravete cu crema branza

Ingrediente 1 castravete,100 gr branza,1 lingurita smantana ,marar verde,sare. Preparare Castravetele se spala bine si se taie conic.Cu ajutorul unei lingurite se scobeste.Mixam branza impreuna cu smantana si mararul.La final portivim de sare.Cu ajutorul unui sprit punem crema de branza pe castravete si decoram dupa preferinte. Servire Se servesc ca ...

Citeste »

Lipie umpluta cu icre si sunca

Ingrediente 4 lipii ( se gasesc in comert sub forma de foi de saorma), sunca presata feliata, masline fara sambure, salata verde, salata de icre. Preparare Foiile de lipie se ung cu salata de icre, se pun cateva frunze de salata verde, felii de sunca presata si masline fara os ...

Citeste »

Strudel cu ciuperci

Ingrediente foi de placinta, ulei Pentru umplutura: ciuperci, ceapa, sare, verdeata (marar), oregano. Preparare Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata rondele, se adauga ciupercile taiate feliute, sare si se amesteca bine. Se lasa cca 10 minute pe foc, se adauga la sarsit verdeata tocata marunt.Foile de placinta se taie ...

Citeste »

Pui cu susan

Ingrediente Avem nevoie de un piept de pui, sare, faina si ou pentru compozitia de pane, susan, ulei pentru prajit Preparare Pieptul de pui se sareaza , se taie bastonase si se da prin faina. Compozitia de pane este simpla, se realizeaza din ou, faina si putina apa, sa aiba ...

Citeste »

Ardei umplut cu branza

Ingrediente Ardei capia, branza proaspata, smantana, legume pentru decor Preparare Ardeii se spala, se taie pe jumatate si se curata de semnite.Se pun apoi pe o farfurie sau un platou. In fiecare jumatate de ardei punem pasta de branza obtinuta din branza proaspata cu smatana. Se decoreaza cu ardei, masline ...

Citeste »

Omleta taraneasca

Ingrediente 3 oua, 4 ciuperci, 50 gr piept de pui, 5 rondele de dovlecel, 50 gr sunculita taraneasca, 1 ceapa, sare, 50 ml ulei, rosii, verdeata. Preparare Ciupercile se taie rondele. In uleiul incins se adauga ceapa taiata rondele, sunculita taraneasca, dovlecelul, se lasa 2 minute apoi adaugam pieptul de ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress