Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive (pagina 10)

Retete de aperitive

Chiftelute

Ingrediente 500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de franzela , 1 legatura de patrunjel, 1 ceapa ,  pesmet , ulei pentru prajit, 1 lingurita de boia ardei dulce. Mod de preparare Intr-un bol mai mare  punem carnea tocata, franzela inmuiata in apa rece si ...

Citeste »

Budinca cu ciuperci

Ingrediente – Budinca cu ciuperci 300 gr ciuperci proaspete, 30 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de franzela, 100 gr cascaval, 5 oua,  sare si piper dupa gust, 1 legatura de marar proaspat. Mod de preparare Ceapa se taie si se caleste in ulei, cand devine sticloasa adaugam ciupercile ...

Citeste »

Parjoale

Ingrediente 1 kg carne tocata vita si porc, 3 buc ceapa, 5 felii de franzela, 2 oua, 150 gr pesmet, 4 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust, 300 ml ulei pentru prajit, 40 ml ulei pentru calit ceapa. Mod de preparare Ceapa se ...

Citeste »

Chiftelute de cartofi

Ingrediente 1  kg de cartofi, 2 oua, 2 cepe, 10  linguri de faina (3 linguri pentru compozitie, 7 linguri pentru formarea chiftelutelor  ) , sare si piper dupa gust, 20 ml ulei pentru prajit ceapa, 200 ml ulei pentru prajit chiftelutele. Mod de preparare Ceapa se curata, se spala, se ...

Citeste »

Salata de icre

Ingrediente 100 gr icre de  hering, 4 felii de paine , 1 lingurita zeama de lamaie, 250 ml ulei, 1 ceapa mare rosie. Decor: rondele de ceapa  rosie, masline negre fara sambure. Preparare Ceapa rosie se curata de  foi, se spala si se taie foarte marunt. Intr-un bol punem icrele ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress